Πολιτική Επιστροφών

Σε περίπτωση που δεν μείνατε ικανοποιημένοι με την παραγγελία σας, έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε εντός 14 ημερολογιακών ημερών και να ζητήσετε την αντικατάστασή τους ή την επιστροφή της αξίας τους.

Τα προϊόντα που επιστρέφονται θα πρέπει να βρίσκονται στην ίδια κατάσταση που παραλήφθηκαν από τον πελάτη πλήρη, χωρίς φθορές, λεκέδες κλπ. Η συσκευασία τους θα πρέπει να είναι σε άριστη κατάσταση, χωρίς να έχουν αφαιρεθεί οι ετικέτες, και να φέρει την Απόδειξη Λιανικής. Επιστροφές οι οποίες δεν πληρούν τις παραπάνω προϋποθέσεις ΔΕΝ θα γίνονται αποδεκτές και θα επιστρέφονται στον πελάτη.

Τα έξοδα για την επιστροφή της παραγγελίας στο eShop newstyle.gr επιβαρύνουν εμάς , ενώ τα έξοδα αποστολής των νέων προϊόντων τα επιβαρύνεται ο πελάτης για αγορές άνω των 60€.  Για αγορές κάτω των 60€ τα έξοδα αλλαγής τα επιβαρύνεται όλα ο πελάτης (3.5€ ανά αποστολή) . Σε περίπτωση 2ης αλλαγής τα έξοδα τα επιβαρύνεται όλα ο πελάτης ανεξάρτητα από το κόστος της παραγγελίας.

Επιστροφή χρημάτων :Η επεξεργασία των επιστροφών προϊόντων γίνεται εντός 3 εργάσιμων ημερών από την άφιξή τους στην αποθήκη μας. Σε περιόδους αιχμής μπορεί να χρειαστούν έως 7 εργάσιμες ημέρες. Μόλις η επιστροφή των προϊόντων γίνει δεκτή το επιστρεφόμενο ποσό πιστώνεται με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. Από το ποσό επιστροφής θα αφαιρεθούν όλα τα έξοδα που έχει πραγματοποιήσει το κατάστημά μας προκειμένου να παραλάβετε και να επιστρέψετε το προϊόν.

Οδηγίες Επιστροφής

 1. Επικοινωνήστε μαζί μας είτε τηλεφωνικά στο 6980370683, είτε με email στo newstylegr@yahoo.com γράφοντας το ονοματεπώνυμό σας, την αιτιολογία επιστροφής και αν επιθυμείτε αντικατάσταση ή επιστροφή της αξίας του προϊόντος

 2. Εντός μιας εργάσιμης ημέρας από το τηλεφώνημα ή το email σας, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, δίνοντάς σας οδηγίες για το πλησιέστερο κατάστημα SPEEDEX σε εσάς και για το πώς θα μας στείλετε το πακέτο σας

 3. Παραδώστε το δέμα προς επιστροφή στη SPEEDEX. Η διεύθυνση επιστροφής που θα πρέπει να συμπληρώσετε είναι η ακόλουθη: 
  Φ.ΠΑΣΠΑΤΗ 12
  ΧΙΟΣ
  Τ.Κ. 82100
  Τηλέφωνο:  6980370683

 4. Από τη στιγμή που θα παραλάβουμε την παραγγελία σας θα κινηθούν όλες οι απαραίτητες διαδικασίες για την αντικατάσταση του προϊόντος ή την επιστροφή της αξίας του.

NEWSTYLE

Men Fashion

Φ. ΠΑΣΠΑΤΗ 12

ΧΙΟΣ

6980370683

STAY CONNECTED

 • Grey Facebook Icon