Τρόποι Αποστολής

Όλες οι παραγγελίες αποστέλλονται  με την εταιρεία courier SPEEDEX.

Η παράδοση των παραγγελιών πραγματοποιείται 9:00 – 14:00 καθημερινά, Δευτέρα έως Παρασκευή και κατόπιν συνεννόησης του πελάτη με την εταιρεία courier για τον καθορισμό της ώρας παράδοσης.

 

Χρόνος Παράδοσης

 

Ο χρόνος παράδοσης εκτιμάται σε 1-3 εργάσιμες ημέρες.

Οι ανωτέρω χρόνοι ενδέχεται να διαφέρουν, στην περίπτωση που η περιοχή παράδοσης χαρακτηρίζεται ως “δυσπρόσιτη” από την εταιρεία courier. Καθυστέρηση ενδέχεται να υπάρχει και σε περιόδους αιχμής.

Όσες παραγγελίες καταχωρούνται μέχρι τις 14:00 (ώρα Ελλάδας), επεξεργάζονται την ίδια ημέρα, ενώ πέραν αυτής της ώρας επεξεργάζονται την επομένη. Παραγγελίες που καταχωρούνται καθ’ όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, επεξεργάζονται τη Δευτέρα.

Σε περίπτωση που ένα προϊόν δεν είναι διαθέσιμο, η παραγγελία παραμένει σε κατάσταση αναμονής και η εταιρεία μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για τον αναμενόμενο χρόνο παράδοσης, πιθανή αντικατάσταση ή ακύρωση της παραγγελίας.

 

Κόστος Αποστολής

 

Το κόστος αποστολής είναι 3.5€. 

Υπάρχει επιπλέον χρέωση 1,5€ για την υπηρεσία της αντικαταβολής.

Στις τιμές συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α..

Για παραγγελίες αξίας άνω των 60€ ΔΩΡΕΑΝ Αποστολή Πανελλαδικά

 

Ειδικές Περιπτώσεις

 

Για τις περιοχές εκτός των ορίων των πόλεων του δικτύου της courier (δυσπρόσιτες περιοχές), ισχύει ο εκάστοτε τιμοκατάλογος της εταιρείας. Αυτό μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα οι παραπάνω χρεώσεις να τροποποιηθούν για δυσπρόσιτες περιοχές.

Για αντικείμενα μεγάλου βάρους ή όγκου οι χρεώσεις ενδέχεται να τροποποιηθούν.

NEWSTYLE

Men Fashion

Φ. ΠΑΣΠΑΤΗ 12

ΧΙΟΣ

6980370683

STAY CONNECTED

  • Grey Facebook Icon